MERKEN

Esprit De Vie werkt met Image Skincare producten !

De IMAGE Skincare filosofie
IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben wij een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

MIX & MATCH
Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

Wetenschappelijk bewezen
IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige huid: VITAL C.  Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man,
IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our
products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” – Janna Ronert,
CEO IMAGE Skincare

Bij Mesoestetic ®  pharma group richt de Research & Development afdeling zich voortdurend op het perfectioneren van hun formules.

Mesoestetic ®  Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic ®  over de nodige medische ISO-normen.

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic ®  uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic ®  Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic ®  voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic ®  een ijzersterke reputatie opgebouwd.

De ontwikkeling van de producten is mogelijk dankzij drie ontwikkelingsgebieden die worden ondersteund door onze Biotechnologie Unit, die op zijn beurt bestaat uit een Cosmeceutical, Medical en een Neutraceutical afdeling.

DE MEDISCHE AFDELING
Mesoestetic ®  Pharma Group heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huid gerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen.

DE BIOTECHNOLOGIE, OBSERVATIONELE CONTROLE EN TOEZICHT AFDELINGEN
Deze afdelingen werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op de medische producten met behulp van zowel in-vitro- als in-vivo technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de eenheid Biotechnologie zijn depigmentatie, anti-aging, haaruitval en het remodelleren van het lichaam. De medische afdeling binnen Mesoestetic ®  voor observatie en bewaking telt een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.

MINERALE MAKE-UP DIE GOED IS VOOR JE HUID
Lang voor “clean beauty” een modewoord werd, zag Jane Iredale met eigen ogen hoe conventionele make-up de gezondheid van de huid aantastte. Ze besloot dat het tijd was voor verandering.

Als casting director en producer werkte Jane nauw samen met acteurs die last hadden van een probleemhuid, die nog eens werd verergerd door zware make-up.
Ze vroeg zich af waarom er geen make-up bestond die ook goed was voor de huid.
Met één product zorgde ze voor een revolutie in de beautysector.

DE REVOLUTIE IN DE BEAUTYWERELD
Haar Amazing Base Loose Mineral Powder werd meteen enthousiast onthaald door skincare professionals. De formule van dit product bevatte voedende en beschermende ingrediënten zoals granaatappel- en algenextracten. Dermatologen en plastisch chirurgen prezen het product om de kalmerende, dekkende en beschermende eigenschappen. Gebruikers vonden het geweldig dat het helemaal niet aanvoelde als make-up. Amazing Base bevatte geen van de bekende irriterende stoffen en, minstens zo belangrijk, was zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die bijdragen aan een mooie huid. Deze minerale poeder-foundation helpt om de huid te herstellen en te beschermen, zonder in te boeten aan prestaties.

SKINCARE MAKE-UP: VOELT GOED, DOET GOED
Tegenwoordig biedt jane iredale tientallen huidverzorgende beauty-oplossingen voor alle huidtypes en huidskleuren. Het hoofdkantoor van Jane Iredale zit nog altijd op het platteland van Massachusetts, omringd door biologische boerderijen en tuinen die een inspiratiebron zijn voor Janes werk. Het merk achter de skincare make-up laat zich nog steeds leiden door het eenvoudige idee dat make-up er goed moet uitzien, goed moet aanvoelen én goed moet zijn voor de huid. Clean beauty dus, in de zuiverste betekenis.