MERKEN

ONTDEK ONS MEDISCH HUISMERK:

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit.

Dankzij de doeltreffendheid van de producten en bijna 40 jaar ervaring heeft Mesoestetic een ijzersterke reputatie opgebouwd.

De producten worden op gestructureerde wijze ontwikkeld, ondersteund door de biotechnologie unit. Aanvullend zijn de cosmeceutical, medical en neutraceutical afdelingen onderdeel van het productontwikkelingsproces.

Daarnaast ontwikkelt Mesoestetic ook orale voedingssupplementen in de vorm van vloeistoffen, capsules.

DE MEDISCHE AFDELING
De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door deze afdeling zijn ontwikkeld, bevatten de nieuwste technologie om de resultaten van gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Mesoestetic® Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat zelf medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening in de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze
divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering en voldoen aan alle ISO-normen zodat ze beantwoorden aan alle kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

Mesoestetic® Pharma Group heeft als één van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens,
vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen. Dit heeft geresulteerd in een enorm breed gamma van producten zoals medische peels, fillers, CE goedgekeurde mesotherapie producten en de Dermamelan behandelmethode voor depigmentatie.
Dit is echter nog maar een kleine greep uit het volledige aanbod!

DE BIOTECHNOLOGIE, OBSERVATIONELE CONTROLE EN TOEZICHT AFDELINGEN
De afdelingen biotechnologie, observationele controle en toezicht werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op de medische producten met behulp van zowel in-vitro- als in-vivo technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de unit biotechnologie bestaan uit depigmentatie, anti-aging, haaruitval en het remodelleren van het lichaam. De medische afdeling binnen Mesoestetic telt een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.

MINERALE MAKE-UP DIE GOED IS VOOR JE HUID
Lang voor “clean beauty” een modewoord werd, zag Jane Iredale met eigen ogen hoe conventionele make-up de gezondheid van de huid aantastte. Ze besloot dat het tijd was voor verandering.

Als casting director en producer werkte Jane nauw samen met acteurs die last hadden van een probleemhuid, die nog eens werd verergerd door zware make-up.
Ze vroeg zich af waarom er geen make-up bestond die ook goed was voor de huid.
Met één product zorgde ze voor een revolutie in de beautysector.

DE REVOLUTIE IN DE BEAUTYWERELD
Haar Amazing Base Loose Mineral Powder werd meteen enthousiast onthaald door skincare professionals. De formule van dit product bevatte voedende en beschermende ingrediënten zoals granaatappel- en algenextracten. Dermatologen en plastisch chirurgen prezen het product om de kalmerende, dekkende en beschermende eigenschappen. Gebruikers vonden het geweldig dat het helemaal niet aanvoelde als make-up. Amazing Base bevatte geen van de bekende irriterende stoffen en, minstens zo belangrijk, was zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die bijdragen aan een mooie huid. Deze minerale poeder-foundation helpt om de huid te herstellen en te beschermen, zonder in te boeten aan prestaties.

SKINCARE MAKE-UP: VOELT GOED, DOET GOED
Tegenwoordig biedt jane iredale tientallen huidverzorgende beauty-oplossingen voor alle huidtypes en huidskleuren. Het hoofdkantoor van Jane Iredale zit nog altijd op het platteland van Massachusetts, omringd door biologische boerderijen en tuinen die een inspiratiebron zijn voor Janes werk. Het merk achter de skincare make-up laat zich nog steeds leiden door het eenvoudige idee dat make-up er goed moet uitzien, goed moet aanvoelen én goed moet zijn voor de huid. Clean beauty dus, in de zuiverste betekenis.