OVER ONS

Welkom in ons schoonheidsinstituut Esprit de Vie.

Al meer dan 10 jaar heb ik een passie voor dit vak en volg ik diverse internationale trainingen om het beste resultaat te bekomen.

Bij Esprit De Vie staat de klant verwennen op nummer één!

Mijn schoonheidssalon biedt een waaier aan verzorgingen aan zoals permanente ontharing, huidverbetering, gelaats- en lichaamsverzorgingen, ontharingen, lash behandelingen, anti cellulite behandelingen, manicure en pedicure, en meer,…

Onze specialisatie is de huid, hiervoor werken wij steeds met de beste producten die met de grootste zorg gekozen zijn. Je kan telkens rekenen op professioneel advies , een verzorging op maat met mooie resultaten en uiteraard een ontspannend en relaxerend bezoek.

Ik hoop u van harte binnenkort te mogen verwelkomen.

Signature-Magalie
Schoonheidsbehandelingen Esprit De Vie
Gang Esprit De Vie
Flowers Esprit De Vie
Manicure Esprit De Vie

Esprit De Vie werkt met Image Skincare producten !

De IMAGE Skincare filosofie
Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

YOUR SKIN YOUR PRIDE
Durf jij te zijn wie je bent zonder filter? Hoog tijd om daar een (nieuwe) goede gewoonte van te maken! We zoeken vaak allemaal de mooiste plekjes, de perfecte hoek, het goede licht en de juiste filter voor foto’s om onze social feeds mee te behangen. Snappen we helemaal, maar hebben we dat eigenlijk wel echt nodig?

Customized advies
Bij IMAGE Skincare geloven we erin dat iedereen trots moet kunnen zijn op zichzelf en zijn of haar huid. Óók zonder filters, en óók met imperfecties. Met onze skincare helpen we daar graag een handje bij, als ultiem moment van goed voor jezelf zorgen om zo letterlijk én figuurlijk goed in je vel te zitten.