OVER ONS

Esprit de Vie Beauty & Skin Clinic
heeft al meer dan 10 jaar ervaring en passie voor dit vak.

We blijven ons bijscholen om mee te zijn met de laatste en beste beauty trends en investeren in de beste apparatuur en producten. Een luxe beleving met de beste resultaten staan bij ons centraal.

Huidverbetering en permanente ontharing zijn onze specialiteit. We hebben dan ook het label van Huidexpert behaald en zijn de stap tussen de dermatoloog en de schoonheidsspecialiste.
Wij onderscheiden ons van het “gewone” schoonheidssalon door expertises in chemische peeling, oxygeneo behandelingen, radiofrequentie, ultrasoon, microneedling, dermaplaning, VPL skin rejuvantion verbeterde laser behandelingen en dit met de beste apparatuur wereldwijd.

Bij ons ben je in goede , professionele handen met oog voor detail, persoonlijk advies, resultaat en relaxatie gecombineerd.

Alsook kan je bij ons terecht voor je beauty behandelingen zoals lashes en brows behandelingen, wax, massages , skin care make up van Jane Iredale, …
Wij houden van een persoonlijke aanpak en doen er alles aan om jullie een next level ervaring te geven.

Tot snel !

Signature-Magalie

We werken enkel met de beste producten en apparatuur

Schoonheidsbehandelingen Esprit De Vie
Gang Esprit De Vie
Flowers Esprit De Vie
Manicure Esprit De Vie

MET TROTS STEL IK JULLIE MIJN NIEUWE COLLEGA SOFIE VOOR

Ze stelt zich even voor:

Mijn naam is Sofie, 34 jaar en wonende te Oostakker!

Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van een dochtertje Ellis, onze grote trots!

Mijn passie voor skincare en make-up heb ik ontdekt in de parfumerie waar ik in 2010 ben gestart. Wist je dat ik toen ook samen heb gewerkt met Magalie!

Ik hou er enorm van om mensen nóg mooier te maken dan dat ze al zijn en samen met hen op zoek te gaan naar het ideale verzorgingsritueel voor hun huid! Iedereen die me kent weet dat ik een grote liefde heb voor make-up!

Door jarenlang te werken in de parfumeriewereld heb ik al heel veel opleidingen kunnen volgen bij grote merken als Chanel, Sisley, YSL…

Vanaf 9 augustus 2022 start ik bij Esprit de Vie en daar zal je heel snel al mijn passies leren ontdekken!

Tot dan! Sofie

Esprit De Vie werkt met Image Skincare producten !

De IMAGE Skincare filosofie
Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

YOUR SKIN YOUR PRIDE
Durf jij te zijn wie je bent zonder filter? Hoog tijd om daar een (nieuwe) goede gewoonte van te maken! We zoeken vaak allemaal de mooiste plekjes, de perfecte hoek, het goede licht en de juiste filter voor foto’s om onze social feeds mee te behangen. Snappen we helemaal, maar hebben we dat eigenlijk wel echt nodig?

Customized advies
Bij IMAGE Skincare geloven we erin dat iedereen trots moet kunnen zijn op zichzelf en zijn of haar huid. Óók zonder filters, en óók met imperfecties. Met onze skincare helpen we daar graag een handje bij, als ultiem moment van goed voor jezelf zorgen om zo letterlijk én figuurlijk goed in je vel te zitten.