OVER ONS

Esprit de Vie Beauty & Skin Clinic
heeft al meer dan 10 jaar ervaring en passie voor dit vak.

We blijven ons bijscholen om mee te zijn met de laatste en beste beauty trends en investeren in de beste apparatuur en producten. Een luxe beleving met de beste resultaten staan bij ons centraal.

Huidverbetering en permanente ontharing zijn onze specialiteit. We hebben dan ook het label van Huidexpert behaald en zijn de stap tussen de dermatoloog en de schoonheidsspecialiste.
Wij onderscheiden ons van het “gewone” schoonheidssalon door expertises in chemische peeling, oxygeneo behandelingen, radiofrequentie, ultrasoon, microneedling, hydrodermabrassie, dermaplaning, VPL skin rejuvantion verbeterde laser behandelingen en dit met de beste apparatuur wereldwijd.

Bij ons ben je in goede , professionele handen met oog voor detail, persoonlijk advies, resultaat en relaxatie gecombineerd.

Alsook kan je bij ons terecht voor je beauty behandelingen zoals lashes en brows behandelingen, wax, massages , skin care make up van Jane Iredale, …
Wij houden van een persoonlijke aanpak en doen er alles aan om jullie een next level ervaring te geven.

Tot snel !

Signature-Magalie

We werken enkel met de beste producten en apparatuur

MET TROTS STEL IK JULLIE OOK EVEN MIJN COLLEGA SOFIE VOOR

Ze stelt zich even voor:

Mijn naam is Sofie, 34 jaar en wonende te Oostakker!

Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van een dochtertje Ellis, onze grote trots!

Mijn passie voor skincare en make-up heb ik ontdekt in de parfumerie waar ik in 2010 ben gestart. Wist je dat ik toen ook samen heb gewerkt met Magalie!

Ik hou er enorm van om mensen nóg mooier te maken dan dat ze al zijn en samen met hen op zoek te gaan naar het ideale verzorgingsritueel voor hun huid! Iedereen die me kent weet dat ik een grote liefde heb voor make-up!

Door jarenlang te werken in de parfumeriewereld heb ik al heel veel opleidingen kunnen volgen bij grote merken als Chanel, Sisley, YSL…

Vanaf 9 augustus 2022 start ik bij Esprit de Vie en daar zal je heel snel al mijn passies leren ontdekken!

Tot dan! Sofie

Esprit De Vie werkt met Image Skincare producten !