PERMANENTE ONTHARING & HUIDVERBETERING

Klik op onderstaande behandelingen voor meer uitleg

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

ENERGIST VPL ULTRAPLUS onderscheidt zich van IPL (Intense Pulsed Light-techniek) en laser.
Energist VPL heeft dankzij zijn unieke gepatenteerde technologie enkele belangrijke voordelen in vergelijking met IPL en lasersystemen

Dit apparaat gebruikt de wereldberoemde variable pulsed light (VPL) technologie voor permanente ontharing en huidverbetering. Dankzij al het wetenschappelijk onderzoek achter VPL en ervaringen van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkeld , werkt deze technologie beter dan de meest krachtigste lasers op de markt, en scoort ze zelf veel hoger op vlak van veiligheid.

Met ongeveer 8000 systemen wereldwijd, is ENERGIST VPL marktleider van veilige lichttechnologie.

Energist VPL Ultraplus Esprit De Vie
Energist VPL label Esprit De Vie

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

PERMANENTE ONTHARING

De meest betrouwbare, veiligste en efficiëntste manier voor definitieve ontharing!

 • Veilig voor alle huidtypes

 • Ook lichtere haren en fijnere haren kunnen succesvol behandeld worden

 • Wetenschappelijk bewezen efficiëntie, inclusief een studie die bewijst dat het beter werkt dan de meest krachtigste lasers bij vrouwen met hirsutisme (de moeilijkste te verwijderen haargroei)

 • De temperatuur in de haren kan veel hoger opgedreven worden, zonder dat de huid mee opwarmt. Hierdoor worden veel meer haargroeicellen per behandeling uitgeschakeld waardoor men minder behandelingen nodig heeft.

 • De behandeling is nagenoeg pijnloos.

 • VPL behandelingen worden enkel uitgevoerd door specifiek opgeleide artsen, verpleegkundigen of schoonheidsspecialisten. Kwaliteit is bijzonder belangrijk voor ons.

Permanente Ontharing Esprit De Vie

Hoe verloopt de behandeling?

 1. Intakegesprek incl. enkele proefshots
 2. Eerste behandeling en evaluatie
 3. Planning van de behandelingsessies
 4. Ga zorgeloos haarvrij door het leven!


Gemiddeld heb je 4 tot 8 sessies nodig , met een interval van 4 tot 12 weken tussen. Dit varieert per zone en per persoon.

Intakegesprek

Bij een intake gesprek krijgt u informatie over:

 • hoe de behandeling werkt,
 • of u in aanmerking komt voor de behandeling,
 • hoeveel sessies u waarschijnlijk nodig zult hebben,
 • en wat de behandeling ongeveer zou kosten voor u.

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

HUIDVERBETERING

Door verschillende factoren, zoals zonschade en veroudering, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

De ENERGIST VPL wordt gebruikt voor schoonheidsbehandelingen zoals huidverbetering, pigmentvlekken, couperose – en rosacea-vermindering. Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Met onze Energist VPL behandeling maken we komaf met deze verschillende huidoneffenheden zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden. Deze behandeling gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen.

Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om de VPL SKIN REJUVENATION te combineren met een aangepaste gelaatsverzorging. Vraag ons advies.

Huidverbetering Esprit De Vie

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.