GELAATSVERZORGING

Klik op onderstaande behandelingen voor meer uitleg

IMAGE SKINCARE FACIALS

ENERGIST VPL ULTRAPLUS onderscheidt zich van IPL (Intense Pulsed Light-techniek) en laser.
Energist VPL heeft dankzij zijn unieke gepatenteerde technologie enkele belangrijke voordelen in vergelijking met IPL en lasersystemen

Dit apparaat gebruikt de wereldberoemde variable pulsed light (VPL) technologie voor permanente ontharing en huidverbetering. Dankzij al het wetenschappelijk onderzoek achter VPL en ervaringen van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkeld , werkt deze technologie beter dan de meest krachtigste lasers op de markt, en scoort ze zelf veel hoger op vlak van veiligheid.

Met ongeveer 8000 systemen wereldwijd, is ENERGIST VPL marktleider van veilige lichttechnologie.

Energist VPL Ultraplus Esprit De Vie
Energist VPL label Esprit De Vie

MESOESTETIC

FACIALS

ESSENTIAL FACIAL

Zuiverende facial ideaal voor de jongere huidjes.
Deze facial is met gelaat- en decolleté massage en hand- en armmassage tijdens het
masker.

60min – €70

HYDRATION FACIAL

Hydraterende facial met gelaat- en decolleté massage en hand- en armmassage
tijdens het hydraterend masker.
EXTRA mesopeel salicylic 10% voor een diepe reiniging en diepere inwerking van de
hydraterende ingrediënten.

60min – €80

DELUXE FACIAL

LUXE facial met gelaat- en decolleté massage.
EXTRA huidvernieuwende ampoule met glycolzuur en vitamine E & F +
EXTRA vliesmasker met hand- en armmassage tijdens het masker.
Zuiverend – hydraterend – anti aging – kalmerend – …
ALL-IN ONE.

60min – €90

DERMAPLANING

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel één van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen. Toch bestaan er nog steeds enkele hardnekkige misvattingen over deze behandeling, die we hier uit de wereld helpen.

Haartjes groeien niet donkerder terug

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.

Dermaplaning Huidverbetering -Esprit De Vie

Haartjes groeien niet dikker terug

Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De haartjes groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.

Dermaplaning is niet pijnlijk!

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos. Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen, threading of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden, waardoor de acneproblemen verergeren.

Dermaplaning gaat acne tegen

Het is een misvatting dat dermaplaning acne kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acne het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acne juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een grauwe uitstraling, maar kan ook acne in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acne te verminderen. Vervolgens is de huid ook beter toegankelijk voor huidverzorgingscrèmes of eventuele acné producten.

Direct resultaat dat vier weken aanhoudt

Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

BISS & BUBBLE FACIAL
Maak van iedere behandeling een feestje met deze special. Laat zelf de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O2 LIFT masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterende hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk. Deze facial is mijn persoonlijke favoriet !

Indicaties : Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, (eerste tekenen van) huidveroudering.

60min – €88

WINTER RETREAT FACIAL
Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

Indicaties : Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, huid met verlies aan elasticiteit en verslapping.

60min – €88

IMAGE SKINCARE

PEELS

LEVEL 1 – I PEEL – ENZYMATISCHE PEELS

ORMEDIC LIFT SOLUTION

 • Huid uit (hormonale) balans

 • Gevoelige / geïrriteerde huid

 • Zwangere vrouwen / tieners

 • Inflammatoire huidproblemen

 • Gedehydrateerde huid

De I PEEL – Ormedic Lift Solution peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€80

THE SIGNATURE FACELIFT SOLUTION

 • Roodheid / rosacea / couperose

 • Gedehydrateerde / droge huid

 • Gevoelige huid

 • Lichte vorm van acné / geïrriteerde huid

 • Lichte vormen van pigmentatie

 • Pre-peel

 • Na cosmetische ingrepen en post-microdermabrassie

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen.
Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en  geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

€80

IMAGE SKINCARE

PEELS

Door verschillende factoren, zoals zonschade en veroudering, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

De ENERGIST VPL wordt ook gebruikt voor tal van andere schoonheidsbehandelingen zoals huidverbetering, pigmentvlekken, couperose – en rosacea-vermindering. Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Met onze Energist VPL behandeling maken we komaf met deze verschillende huidoneffenheden zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden. Deze behandeling gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen.

Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om de VPL SKIN REJUVENATION te combineren met een aangepaste gelaatsverzorging. Vraag ons advies.

Huidverbetering Esprit De Vie
PRIJZEN

Afhankelijk van het doel van de behandeling: huidverjonging, acné, couperose, rosacea, pigmentatie

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.