GELAATSVERZORGING

Klik op onderstaande behandelingen voor meer uitleg

IMAGE SKINCARE FACIALS

ENERGIST VPL ULTRAPLUS onderscheidt zich van IPL (Intense Pulsed Light-techniek) en laser.
Energist VPL heeft dankzij zijn unieke gepatenteerde technologie enkele belangrijke voordelen in vergelijking met IPL en lasersystemen

Dit apparaat gebruikt de wereldberoemde variable pulsed light (VPL) technologie voor permanente ontharing en huidverbetering. Dankzij al het wetenschappelijk onderzoek achter VPL en ervaringen van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkeld , werkt deze technologie beter dan de meest krachtigste lasers op de markt, en scoort ze zelf veel hoger op vlak van veiligheid.

Met ongeveer 8000 systemen wereldwijd, is ENERGIST VPL marktleider van veilige lichttechnologie.

Energist VPL Ultraplus Esprit De Vie
Energist VPL label Esprit De Vie

IMAGE SKINCARE

FACIALS

O² LIFT

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden, plantaardige huidoplichters en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

Indicaties : Alle huidtypen, grauwe/doffe huid, gedehydrateerde huid, ongelijkmatige teint, gevoelige huid.

60min – €102

ORMEDIC FLASH FACIAL

Deze supersnelle 20-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdsnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunch break. Poets onzuiverheden weg en herstel de natuurlijke verkracht van de huid met de Ormedic Flash Facial. Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten wordt de huid in korte tijd intensief gevoed en in balans gebracht. Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen – zelfs bij zwangerschap!

Indicaties : Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.

20min – €46

ORMEDIC RESTORING FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Verminderd direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen.

Indicaties : Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.

60min – €88

ORMEDIC DELUXE NOURISHING FACIAL

Haal het beste uit ORMEDIC met deze deluxe behandeling. Tijdens de Deluxe Nourishing Facial ga je een stapje verder dan bij de Restoring Facial en gaan we nog intensiever exfoliëren door de toevoeging van een enzymatische peeling. Zo kun je de huid ultiem laten stralen, zonder voor irritatie te zorgen. Door de milde werking is ook de Ormedic Deluxe Nourishing Facial geschikt voor alle seizoenen. Fijn om de huid op elk moment van het jaar te kunnen kalmeren en tegelijkertijd effectief te behandelen.

Indicaties : Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.

80min – €102

STEM CELL FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en decolleté. Daarnaast verminderd het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.

Indicaties : Alle huidtypen, m.u.v. de acné gevoelige huid. Huid met verlies aan elasticiteit en verslapping, tekenen van huidveroudering, grauwe/doffe huid.

60min – €88

ANTI-OXIDANT ANTI AGING FACIAL

De speciale formule zorgt voor het herstellen van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals UV-straling. De Antioxidant Anti-Ageing Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acné.

Indicaties : Alle huidtypen, roodheden, inflammaties, zonschade, ongelijkmatige teint, droge/gedehydrateerde huid, (eerste tekenen van) huidveroudering.

60min – €88

ILLUMINATING FACIAL

Deze facial geeft de huid de bekende IMAGE Skincare glow. Door de oplichtende ingrediënten in de producten, die gebruikt worden tijdens de Illuminating Facial, wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de rode en geïrriteerde huid.

Indicaties : Alle huidtypen, hyperpigmentatie, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid.

60min – €88

CALM & CLEAR FACIAL

Heb je last van een acné-gevoelige huid, maar wil je niet te intensief behandelen? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.

Indicaties : Alle huidtypen, acné-gevoelige huid, gedehydrateerde huid.

60min – €88

BE CLEAR PURIFYING FACIAL

Met deze facial bestrijd je alle soorten acné door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acné. Na de Be Clear Purifying Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Daarnaast werkt de facial matterend en verbetert het de (vette) acnéhuid. Ook geschikt om in te zetten bij een grove poriestructuur.

Indicaties : Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acné, acné-gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

60min – €88

PROBIOTIC PURIFYING FACIAL
Deze zorgvuldige samengestelde behandeling zal de huid op meerdere vlakken intensief zuiveren. De unieke ingrediënten in de producten die tijdens Probiotic Purifying Facial gebruikt worden, zorgen voor een zachte, maar tegelijkertijd grondige reiniging tot diep in de poriën. Na afloop is de huid optimaal gehydrateerd, in balans en voelt zijdezacht aan. Ideaal om in te zetten bij vette huidindicaties die gevoelig zijn voor acné en in gebieden waar je te maken hebt met smog en luchtvervuiling, zoals bv in grote steden.

Indicaties : Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acné, acné-gevoelige huid, huid in disbalans, onzuiverheden, gedehydrateerde huid.

60min – €88

FIRMING TRANSFORMATION FACIAL
Door verschillende IMAGE Skincare producten en productlijnen op een inventieve manier met elkaar te mixen, brengt deze facial je ontzettend veel huidverbeterende voordelen. Na afloop van een Firming Transformation Facial is de huid gerevitaliseerd en intens gehydrateerd. Bovendien zal de huid zichtbaar meer volume hebben en steviger aanvoelen. De huid is gladder, zachter en heeft een prachtige stralende teint.

Indicaties : Alle huidtypen, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid, hyperpigmentatie, huid met verlies aan elasticiteit en verslapping.

60min – €88

ULTIMATE GLOW FACIAL
Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling, die de huid intensief hydrateert en een ware zuurstof-boost geeft. Deze facial zit boordevol organische extracten, verzorgende antioxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgen. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wil achterlaten.

Indicaties : Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, gevoelige huid, grauwe/doffe huid.

60min – €88

BISS & BUBBLE FACIAL
Maak van iedere behandeling een feestje met deze special. Laat zelf de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O2 LIFT masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterende hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk. Deze facial is mijn persoonlijke favoriet !

Indicaties : Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, (eerste tekenen van) huidveroudering.

60min – €88

WINTER RETREAT FACIAL
Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

Indicaties : Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, huid met verlies aan elasticiteit en verslapping.

60min – €88

IMAGE SKINCARE

PEELS

LEVEL 1 – I PEEL – ENZYMATISCHE PEELS

ORMEDIC LIFT SOLUTION

 • Huid uit (hormonale) balans

 • Gevoelige / geïrriteerde huid

 • Zwangere vrouwen / tieners

 • Inflammatoire huidproblemen

 • Gedehydrateerde huid

De I PEEL – Ormedic Lift Solution peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€80

THE SIGNATURE FACELIFT SOLUTION

 • Roodheid / rosacea / couperose

 • Gedehydrateerde / droge huid

 • Gevoelige huid

 • Lichte vorm van acné / geïrriteerde huid

 • Lichte vormen van pigmentatie

 • Pre-peel

 • Na cosmetische ingrepen en post-microdermabrassie

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen.
Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en  geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

€80

LEVEL 2 – I PEEL – CHEMISCHE PEELS – AHA / BHA

GOING BEYOND 1

 • Onzuivere / vette huid

 • Acnégevoelige huid / actieve acné

 • Verwijde poriën

 • Huid in totale disbalans

 • Huidveroudering

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën
gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.
Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. De voorbereidende exfoliatie waarbij een combinatie wordt gebruikt van enzymen en zuren maakt deze behandeling vernieuwend en geeft een unieke ervaring voor de professional en cliënt.

€80

GOING BEYOND 2

 • Hydratatie

 • Huidveroudering

 • Huidverkleuringen / ongelijkmatige teint

 • Pigmentvlekken / zonschade / melasma

 • Inflammatoire huidproblemen

Tijdens deze Going Beyond Peel-behandeling worden 2 verschillende peelings met elkaar gecombineerd. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Melkzuur en kojiczuur zorgen voor het verlichten, egaliseren en hydrateren van de huid. Op deze manier worden zowel rode, als bruine huidverkleuringen met
verschillende ingrediënten aangepakt. Doordat er 4 verschillende lagen over elkaar worden aangebracht ervaart de cliënt een unieke behandeling.

€80

GOING BEYOND 3

 • Revitaliseert

 • Huid uit balans

 • Alle fases van huidveroudering en -verslapping

 • Littekens / rest acné / UV-schade

Het combineren en layeren van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan. Het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar zorgt voor een extra boost.

€80

LIGHTENING LIFT LEVEL II & II FORTE

 • Pigmentatie

 • UV-schade

 • Post-inflammatoire hyperpigmentatie

 • Melasma

 • Huidverkleuring / ongelijkmatige teint

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale
teint.

€80

WRINKLE LIFT LEVEL II & II FORTE

 • Alle fasen van huidveroudering en -verslapping

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Ruwe huid

 • Littekens / rest acné / UV-schade

I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Solution is ontwikkeld op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen UV-beschadiging. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL- Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

€80

ACNE LIFT LEVEL III

 • Vette huid / actieve acné / acnégevoelige huid

 • Acné gadatie I-II

 • Verwijde poriën

 • Ruwe huid

 • Huid in totale disbalans

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.
Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel
kunnen ontstaan.

€150

IMAGE SKINCARE

PEELS

Door verschillende factoren, zoals zonschade en veroudering, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

De ENERGIST VPL wordt ook gebruikt voor tal van andere schoonheidsbehandelingen zoals huidverbetering, pigmentvlekken, couperose – en rosacea-vermindering. Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Met onze Energist VPL behandeling maken we komaf met deze verschillende huidoneffenheden zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden. Deze behandeling gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen.

Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om de VPL SKIN REJUVENATION te combineren met een aangepaste gelaatsverzorging. Vraag ons advies.

Huidverbetering Esprit De Vie
PRIJZEN

Afhankelijk van het doel van de behandeling: huidverjonging, acné, couperose, rosacea, pigmentatie

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.