HUIDVERBETERING
OXYGENEO met ULTRASOON

Maak kennis met de geavanceerde 4-in-1 Super Facial van de geneo+, de gepatenteerde OxyGeneo™ technologie.
De OxyGeneo-behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie, fruitzuurpeeling, zuurstoftherapie van binnenuit en ultrasoon.

Allemaal in één behandeling.

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

​De OxyPod capsule en de gel gaan middels een kinetische trilling een reactie aan met elkaar welke resulteert in een natuurlijk fysiologisch proces, waardoor het zuurstofgehalte in de huid op een hoger niveau komt. De behandeling wordt gecompleteerd door eens speciaal serum dat afgestemd is op de OxyGeneo behandeling met hoge dosering ingrediënten en een hoge opname door de behandelde huid.

De aangename, verfrissende behandeling revitaliseert de huid direct vanaf de eerste behandeling. Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder versterkt, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

Oxygeneo Huidverbetering - Esprit De Vie

WAT DOET HET MET DE HUID

Zuurstofverrijking van binnenuit

Verbetert de huidstructuur

Gladdere huid en stralende teint

Optimale opname van actieve werkstoffen

Tijdens de behandeling sluizen we ook actieve werkstoffen in met ULTRASOON technologie :

Verbetering van de doorbloeding en een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten door middel van ultrasone golven in de huid, die vibraties geven waardoor er meer ruimte komt tussen de epidermale cellen en werkstoffen dieper in de huid doordringen.

De Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

OXYGENEO met TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

!! Dit is een combinatie van de voorgaande oxygeneo behandeling in combinatie met TriPollar radiofrequentie. Ideaal voor iedereen boven de 25 jaar die als extra een super anti ageing werking bovenop wilt !!

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder verstevigd, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

Oxygeneo-Tripollar Huidverbetering - Esprit De Vie
MICRONEEDLING

Microneedling ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland.

Bij deze behandeling wordt de huid op een gecontroleerde manier geperforeerd met naaldjes zodat de actieve ingrediënten direct in de huid worden gesluisd. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. U ontdekt een excellente verbetering van helderheid en stevigheid van het gelaat. Rimpels worden minder diep, grove poriën verfijnen en er ontstaat een mooie gezonde glow.

Microneedling is voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en verstevigen.
Een behandeling verbeterd onmiddellijk de huidstructuur en werkt zeer goed bij :

 • Huidverjonging
 • Huidverbetering
 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Rimpelvorming
 • Droogterimpels
 • Acné
 • Pigmentatie
 • Grove huidstructuur
 • Verfijnt poriën
 • Geeft volume aan de huid
 • Vochtarme huid
 • Vermoeide huid
 • Rokershuid
Microneedling Huidverbetering - Esprit De Vie

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten waarbij we de huid:

 • – Reinigen
 • – Enzyamatisch peelen
 • – Microneedling behandeling met hoogwaardige mesoline serums op basis van jouw huidconditie (3000% betere opname vh serum door de needling)
 • – Vliesmasker met terwijl een decolleté en een hand- en arm massage
 • – Dit masker kalmeert de huid en de actieve ingrediënten van onder andere hyaluronzuur worden beter opgenomen door de needling.
     De formule dringt door tot in de diepere huidlagen waardoor de aanmaak van collageen en de huidregeneratie extra worden gestimuleerd
 • – Dagverzorging

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal resultaat bereik je met een kuur van zo’n 4-6 behandelingen, met telkens 14 dagen tijd tussen.

Microneedling ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland.

Bij deze behandeling wordt de huid op een gecontroleerde manier geperforeerd met naaldjes zodat de actieve ingrediënten direct in de huid worden gesluisd. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. U ontdekt een excellente verbetering van helderheid en stevigheid van het gelaat. Rimpels worden minder diep, grove poriën verfijnen en er ontstaat een mooie gezonde glow.

Microneedling is voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en verstevigen. Een behandeling verbeterd onmiddellijk de huidstructuur en werkt zeer goed bij :

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten waarbij we de huid

 • Reinigen
 • Enzyamatisch peelen
 • Microneedling behandeling met hoogwaardige mesoline serums op basis van jouw huidconditie (3000% betere opname vh serum door de needling)
 • Vliesmasker met terwijl een decolleté en een hand- en arm massage

Dit masker kalmeert de huid en de actieve ingrediënten van onder andere hyaluronzuur worden beter opgenomen door de needling. De formule dringt door tot in de diepere huidlagen waardoor de aanmaak van collageen en de huidregeneratie extra worden gestimuleerd

 • Dagverzorging

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal resultaat bereik je met een kuur van zo’n 4-6 behandelingen, met telkens 14 dagen tijd tussen.

Huidverbetering Esprit De Vie
DERMAPLANING

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel één van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen. Toch bestaan er nog steeds enkele hardnekkige misvattingen over deze behandeling, die we hier uit de wereld helpen.

Haartjes groeien niet donkerder terug

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.

Dermaplaning Huidverbetering -Esprit De Vie

Haartjes groeien niet dikker terug

Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De haartjes groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.

Dermaplaning is niet pijnlijk!

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos. Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen, threading of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden, waardoor de acneproblemen verergeren.

Dermaplaning gaat acne tegen

Het is een misvatting dat dermaplaning acne kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acne het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acne juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een grauwe uitstraling, maar kan ook acne in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acne te verminderen. Vervolgens is de huid ook beter toegankelijk voor huidverzorgingscrèmes of eventuele acné producten.

Direct resultaat dat vier weken aanhoudt

Het mooie aan een dermaplaning behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

IMAGE SKINCARE

CHEMISCHE PEELINGS

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen.

Hier is het heel belangrijk dat de huid goed voorbereid wordt met een eventuele facial en de image producten thuis 2 weken voor je start met je peeling. Alsook is een kuur nodig voor de sterkte van de peelings te kunnen opbouwen in de huid zodat je een minimale vervelling ervaart en je huid in goede conditie blijft.

Chemische Peeling - Huidverbetering - Esprit De Vie
Chemische peelings Esprit de Vie

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen.

Hier is het heel belangrijk dat de huid goed voorbereid wordt met een eventuele facial en de image producten thuis 2 weken voor je start met je peeling. Alsook is een kuur nodig voor de sterkte van de peelings te kunnen opbouwen in de huid zodat je een minimale vervelling ervaart en je huid in goede conditie blijft.

LEVEL 1 – I PEEL – ENZYMATISCHE PEELS

ORMEDIC LIFT SOLUTION

 • Huid uit (hormonale) balans

 • Gevoelige / geïrriteerde huid

 • Zwangere vrouwen / tieners

 • Inflammatoire huidproblemen

 • Gedehydrateerde huid

De I PEEL – Ormedic Lift Solution peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€80

THE SIGNATURE FACELIFT SOLUTION

 • Roodheid / rosacea / couperose

 • Gedehydrateerde / droge huid

 • Gevoelige huid

 • Lichte vorm van acné / geïrriteerde huid

 • Lichte vormen van pigmentatie

 • Pre-peel

 • Na cosmetische ingrepen en post-microdermabrassie

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen.
Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en  geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

€80

LEVEL 2 – I PEEL – CHEMISCHE PEELS – AHA / BHA

GOING BEYOND 1

 • Onzuivere / vette huid

 • Acnégevoelige huid / actieve acné

 • Verwijde poriën

 • Huid in totale disbalans

 • Huidveroudering

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën
gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.
Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. De voorbereidende exfoliatie waarbij een combinatie wordt gebruikt van enzymen en zuren maakt deze behandeling vernieuwend en geeft een unieke ervaring voor de professional en cliënt.

€80

GOING BEYOND 2

 • Hydratatie

 • Huidveroudering

 • Huidverkleuringen / ongelijkmatige teint

 • Pigmentvlekken / zonschade / melasma

 • Inflammatoire huidproblemen

Tijdens deze Going Beyond Peel-behandeling worden 2 verschillende peelings met elkaar gecombineerd. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Melkzuur en kojiczuur zorgen voor het verlichten, egaliseren en hydrateren van de huid. Op deze manier worden zowel rode, als bruine huidverkleuringen met
verschillende ingrediënten aangepakt. Doordat er 4 verschillende lagen over elkaar worden aangebracht ervaart de cliënt een unieke behandeling.

€80

GOING BEYOND 3

 • Revitaliseert

 • Huid uit balans

 • Alle fases van huidveroudering en -verslapping

 • Littekens / rest acné / UV-schade

Het combineren en layeren van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan. Het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar zorgt voor een extra boost.

€80

LIGHTENING LIFT LEVEL II & II FORTE

 • Pigmentatie

 • UV-schade

 • Post-inflammatoire hyperpigmentatie

 • Melasma

 • Huidverkleuring / ongelijkmatige teint

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale
teint.

€80

WRINKLE LIFT LEVEL II & II FORTE

 • Alle fasen van huidveroudering en -verslapping

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Ruwe huid

 • Littekens / rest acné / UV-schade

I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Solution is ontwikkeld op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen UV-beschadiging. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL- Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

€80

ACNE LIFT LEVEL III

 • Vette huid / actieve acné / acnégevoelige huid

 • Acné gadatie I-II

 • Verwijde poriën

 • Ruwe huid

 • Huid in totale disbalans

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.
Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel
kunnen ontstaan.

€150

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

SKIN REJUVENATION

Door verschillende factoren, zoals zonschade en veroudering, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

De ENERGIST VPL wordt gebruikt voor schoonheidsbehandelingen zoals huidverbetering, pigmentvlekken, couperose – en rosacea-vermindering. Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Met onze Energist VPL behandeling maken we komaf met deze verschillende huidoneffenheden zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden. Deze behandeling gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen.

Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om de VPL SKIN REJUVENATION te combineren met een aangepaste gelaatsverzorging. Vraag ons advies.

Huidverbetering Esprit De Vie
KUREN

Het aanpakken van een huidprobleem of het verbeteren van de huid vergelijk ik vaak de sportschool.
Wanneer je een fitter lichaam wilt, moet je gaan sporten. Dit geldt ook voor je huid. En we weten allemaal dat één keer naar de sportschool gaan niet zo veel effect heeft. Wil je resultaat, dan zul je vaker moeten gaan om conditie op te bouwen. Ditzelfde geldt voor je huid. Natuurlijk ga je al effect zien van één behandeling en is het super mooi om iedere 6 weken bij ons in de stoel te liggen voor je huid te onderhouden. Maar wil je de conditie van je huid verbeteren en een echt huidprobleem doeltreffend aanpakken, dan moet je vaker komen. Een kuur werkt dan het beste.

Personal trainer voor je huid.

Zoals een personal trainer kijkt wat jij wil bereiken met het sporten en rekening houdt met jouw lichaam, zo bekijken wij welke behandelingen het beste passen bij jouw huid en huidwensen. Een kuur heeft altijd een duidelijke opbouw en we zullen niet meteen volle bak ertegen aan gaan. Als ik aan jou vraag om ongetraind een marathon te lopen, dan weet je dat dat niet gaat lukken. Dus dat gaan we ook niet aan jouw huid vragen als deze nog geen goede basisconditie heeft. Eerst energie geven, bouwstoffen en werkstoffen, dan intensieve vernieuwende behandelingen. Dit geeft het beste resultaat.

Afwisseling

Ook een kuur vergelijk ik dus vaak met de sportschool; wil je een betere conditie, dan kun je op de loopband gaan lopen. Maar als je naast lopen ook gaat fietsen, roeien, boksen, noem maar op, dan pak je het van meerdere kanten aan en zal het effect beter zijn. Dit geldt ook zo bij je huid. Wanneer we verschillende technieken met elkaar combineren, dan is het effect op de huid nóg mooier!

Alle KUUR behandelingen en trajecten zijn uniek.
De frequentie en aantal behandelingen is slechts een richtlijn en wordt voor iedereen persoonlijk op maat samengesteld. 
Het best hou je rekening met een behandelingssessie om de 2 weken.

KUUR van 4 SESSIES = 10% KORTING op de TOTAALPRIJS VAN DE KUUR
KUUR van 6 SESSIES = 15% KORTING op de TOTAALPRIJS VAN DE KUUR

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.