HUIDVERBETERING
OXYGENEO met ULTRASOON

Maak kennis met de geavanceerde 4-in-1 Super Facial van de geneo+, de gepatenteerde OxyGeneo™ technologie.
De OxyGeneo-behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie, fruitzuurpeeling, zuurstoftherapie van binnenuit en ultrasoon.

Allemaal in één behandeling.

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

​De OxyPod capsule en de gel gaan middels een kinetische trilling een reactie aan met elkaar welke resulteert in een natuurlijk fysiologisch proces, waardoor het zuurstofgehalte in de huid op een hoger niveau komt. De behandeling wordt gecompleteerd door eens speciaal serum dat afgestemd is op de OxyGeneo behandeling met hoge dosering ingrediënten en een hoge opname door de behandelde huid.

De aangename, verfrissende behandeling revitaliseert de huid direct vanaf de eerste behandeling. Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder versterkt, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

Oxygeneo Huidverbetering - Esprit De Vie

WAT DOET HET MET DE HUID

Zuurstofverrijking van binnenuit

Verbetert de huidstructuur

Gladdere huid en stralende teint

Optimale opname van actieve werkstoffen

Tijdens de behandeling sluizen we ook actieve werkstoffen in met ULTRASOON technologie :

Verbetering van de doorbloeding en een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten door middel van ultrasone golven in de huid, die vibraties geven waardoor er meer ruimte komt tussen de epidermale cellen en werkstoffen dieper in de huid doordringen.

De Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

OXYGENEO met TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

!! Dit is een combinatie van de voorgaande oxygeneo behandeling in combinatie met TriPollar radiofrequentie. Ideaal voor iedereen boven de 25 jaar die als extra een super anti ageing werking bovenop wilt !!

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Met een kuur van behandelingen wordt de huid verder verstevigd, verbeterd en periodiek met onderhoudsbehandelingen op peil gehouden.

Oxygeneo-Tripollar Huidverbetering - Esprit De Vie
AQUAGLO

De AquaGlo HYDROFACIAL is een compact behandelingssysteem dat krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie combineert voor hoogwaardige infusieresultaten.
De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling.

AquaGlo-huidverbetering-Esprit-De-Vie
AGE ELEMENT MESOESTETIC

Professioneel anti aging behandeling van de nieuwste generatie, geïnspireerd op de meest geavanceerde medische-cosmetische technologie.
Het eerste anti aging complex met bewezen epigenetische werking.

INTENSE ANTI AGING EN RELAXTIE !

Deze Mesoestetic Antiaging behandeling is
100% op maat.

 • Geeft maximale resultaten.
 • Telkens een unieke ervaring per verzorging.
 • Innovatieve diagnosetechnologie
 • Age Element Diagnosis System™- die de variabelen van het huidverouderingsproces analyseert, rekening houdt met de behoeften van jouw huid, jouw levensgewoonten en de omstandigheden die je wil verbeteren, en een gepersonaliseerde antiverouderingsbehandeling definieert.
 • Pijnloze behandeling: zeer aangenaam, zelfs voor de meest gevoelige en reactieve huiden geschikt.
Age-Element-Mesoestetic-huidverbetering-Esprit-De-Vie
CELLCOSMET

Behandelingen met levende huidcellen.
Ook door artsen gebruikt bij huidtransplantaties. Cellulair niveau!
Een van de kenmerken van de producten van Cellcosmet is de complexiteit van hun formules.
Wij gebruiken namelijk verschillende ingrediënten met dezelfde actie om een hoge doeltreffendheid te bieden.
Ze worden ook verwerkt in concentraties die aangepast zijn naargelang de behandeling.

Bovendien bestaan de formules van Cellcosmet voor gemiddeld 80% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De Zwitserse high end cosmetische wetenschap ten dienste van uw huid.

Sterkste ingrediënten en resultaat , voor iedereen !
– Kalmerend – anti acne – anti ageing – ultrasoon –

MESOPEEL

CHEMISCHE PEELINGS

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen.

Hier is het heel belangrijk dat de huid goed voorbereid wordt met een eventuele facial en de image producten thuis 2 weken voor je start met je peeling. Alsook is een kuur nodig voor de sterkte van de peelings te kunnen opbouwen in de huid zodat je een minimale vervelling ervaart en je huid in goede conditie blijft.

Chemische Peeling - Huidverbetering - Esprit De Vie

MEDICAL MESOPEELS

Dankzij het brede gamma medische peelings van Mesoestetic is het mogelijk voor iedere huidbehoefte een oplossing te bieden, zoals hyperpigmentatie, huidveroudering en andere huidproblemen zoals couperose, rosacea, littekens, acne of de gevolgen daarvan.
De exfoliërende werking zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag in een versneld tempo afschilfert, met als doel de stimulatie van collageen-, elastine-, glycosaminoglycanen synthese. De huid voelt gladder, frisser aan en de peeling zorgt voor een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal resultaat bereik je met een kuur van 5 behandelingen, met telkens 14 dagen tijd tussen.

Voordeel kuur : 20% korting op onze Mesoestetic producten OF 1 gratis global eyecon behandeling.

Vraag raad aan onze experts alvorens je een Mesopeel inboekt. Deze behandeling vraagt voor- en nazorg met thuis producten.

MESOECLAT MESOPEELS

De Mesoéclat methode is een peeling van Mesoetetic speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. Door deze behandeling wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd, waardoor uw huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terug krijgt. Grote sterren als Madonna en Jennifer Aniston zijn grote fan van deze behandeling.

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal resultaat bereik je met een kuur van 5 behandelingen, met telkens 14 dagen tijd tussen.

Voordeel kuur : 20% korting op onze Mesoestetic producten OF 1 gratis Global Eyecon behandeling.

Vraag raad aan onze experts alvorens je een Mesoéclat inboekt. Deze behandeling vraagt voor- en nazorg met thuis producten.

GLOBAL EYECON

De Eyecon is een professionele behandeling van Mesoestetic die het effect heeft van een mini ooglidcorrectie. Deze behandeling is geschikt voor meerdere oogcontour problemen zoals: rimpels (kraaienpootjes) en expressielijnen; wallen; kringen onder de ogen; hangende oogleden; bruine en blauwe/paarse pigmentatie rondom de ogen.

Dit is een kuur behandeling van 6 behandelingen, afwisselend week om week met de chemische peel en microneedling.

Voordeel kuur : 20% korting op onze Mesoestetic producten OF een gratis MESOPEEL behandeling.

Vraag raad aan onze experts alvorens deze behandeling te boeken.

COSMELAN

Cosmelan = Wereldwijd de nummer 1 depigmentatiebehandeling.

Pigmentatie problemen zijn de nieuwe rimpels. Iedere keer als jij onbeschermd in de zon loopt, trauma oploopt (verbrand) of er een disbalans in je hormonen is enzovoort gaan jouw melanocyten (huidcellen die verantwoordelijk zijn voor je bruine tint) zich verdedigen en kan er (plaatselijk) pigmentvorming ontstaan.

Met een Cosmelan behandeling kunnen we jouw pigmentvlekken verminderen of zelfs laten verdwijnen. Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé nummer 1 behandeling tegen hyperpigmentatie problemen en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbetering instituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de enige behandeling waarmee je tot 95% van het diepliggend pigment kan weghalen. Het is een zeer intensieve behandeling maar we behalen hiermee wel prachtige resultaten.

Wat houd een Cosmelan  behandeling in:

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een masker (Cosmelan 1) in combinatie met producten voor thuisgebruik. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. 

Ik breng het Cosmelan masker aan in het salon. Je vertrekt met het masker naar huis om het 8u tot 12u (afhankelijk van jouw huidtype) in te laten trekken. Na deze tijd haal je thuis zelf het masker af. Hierna ga je de huid thuis behandelen met de Cosmelan 2 pigment crème en aanvullende producten van Mesoestetic.

Wat houd een Cosmelan  behandeling in:

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een masker (Cosmelan 1) in combinatie met producten voor thuisgebruik. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. 

Ik breng het Cosmelan masker aan in het salon. Je vertrekt met het masker naar huis om het 8u tot 12u (afhankelijk van jouw huidtype) in te laten trekken. Na deze tijd haal je thuis zelf het masker af. Hierna ga je de huid thuis behandelen met de Cosmelan 2 pigment crème en aanvullende producten van Mesoestetic.

Microneedling Huidverbetering - Esprit De Vie

Welk resultaat mag ik verwachten?

Het resultaat is per persoon verschillend maar je pigmentvlekken zullen drastisch verminderen tot zelfs verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling.

Boek altijd eerst een intake gesprek cosmelan alvorens je de behandeling boekt. 

Het is natuurlijk wel heel belangrijk om de maanden na de Cosmelan behandeling de bijhorende thuisproducten te gebruiken en altijd een grondige zonnefactor te smeren. Hier zie je voor- en na foto’s van een Cosmelan behandeling (deze foto’s zijn resultaten behaald door verschillende schoonheidsinstituten wereldwijd).

MICRONEEDLING

Microneedling ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland.

Bij deze behandeling wordt de huid op een gecontroleerde manier geperforeerd met naaldjes zodat de actieve ingrediënten direct in de huid worden gesluisd. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. U ontdekt een excellente verbetering van helderheid en stevigheid van het gelaat. Rimpels worden minder diep, grove poriën verfijnen en er ontstaat een mooie gezonde glow.

Microneedling is voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en verstevigen.
Een behandeling verbeterd onmiddellijk de huidstructuur en werkt zeer goed bij :

 • Huidverjonging
 • Huidverbetering
 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Rimpelvorming
 • Droogterimpels
 • Acné
 • Pigmentatie
 • Grove huidstructuur
 • Verfijnt poriën
 • Geeft volume aan de huid
 • Vochtarme huid
 • Vermoeide huid
 • Rokershuid
Microneedling Huidverbetering - Esprit De Vie

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten waarbij we de huid:

 • – Reinigen
 • – Peeling
 • – Microneedling behandeling met hoogwaardige mesoprof cocktails op basis van jouw huidconditie (3000% betere opname vh serum door de needling)
 • – Vliesmasker met terwijl een decolleté en een hand- en arm massage
 • – Dit masker kalmeert de huid en de actieve ingrediënten van onder andere hyaluronzuur worden beter opgenomen door de needling.
     De formule dringt door tot in de diepere huidlagen waardoor de aanmaak van collageen en de huidregeneratie extra worden gestimuleerd
 • – Dagverzorging
 • – Je hebt keuze uit 2 hoogwaardige mesoprof cocktails.
     C PROF is een al samengestelde cocktail op basis van uw huidconditie.
     X PROF is een persoonlijke samengestelde cocktail alleen voor jouw huid. Heel gepersonaliseerd en met de krachtigste ingrediënten.

Een enkele sessie geeft al een mooi resultaat maar een optimaal resultaat bereik je met een kuur van 5 behandelingen, met telkens 14 dagen tijd tussen.

Voordeel kuur: 20% korting op onze Mesoestetic producten OF 1 gratis Global Eyecon behandeling.

Vraag raad aan onze experts alvorens je een microneedling  inboekt. Deze behandeling vraagt voor- en nazorg met thuis producten.

ENERGIST VPL ULTRAPLUS

SKIN REJUVENATION

Door verschillende factoren, zoals zonschade en veroudering, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

De ENERGIST VPL wordt gebruikt voor schoonheidsbehandelingen zoals huidverbetering, pigmentvlekken, couperose – en rosacea-vermindering. Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen.

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Met onze Energist VPL behandeling maken we komaf met deze verschillende huidoneffenheden zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden. Deze behandeling gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen.

Voor de beste resultaten raden wij altijd aan om de VPL SKIN REJUVENATION te combineren met een aangepaste gelaatsverzorging. Vraag ons advies.

Huidverbetering Esprit De Vie
KUREN

Het aanpakken van een huidprobleem of het verbeteren van de huid vergelijk ik vaak de sportschool.
Wanneer je een fitter lichaam wilt, moet je gaan sporten. Dit geldt ook voor je huid. En we weten allemaal dat één keer naar de sportschool gaan niet zo veel effect heeft. Wil je resultaat, dan zul je vaker moeten gaan om conditie op te bouwen. Ditzelfde geldt voor je huid. Natuurlijk ga je al effect zien van één behandeling en is het super mooi om iedere 6 weken bij ons in de stoel te liggen voor je huid te onderhouden. Maar wil je de conditie van je huid verbeteren en een echt huidprobleem doeltreffend aanpakken, dan moet je vaker komen. Een kuur werkt dan het beste.

Personal trainer voor je huid.

Zoals een personal trainer kijkt wat jij wil bereiken met het sporten en rekening houdt met jouw lichaam, zo bekijken wij welke behandelingen het beste passen bij jouw huid en huidwensen. Een kuur heeft altijd een duidelijke opbouw en we zullen niet meteen volle bak ertegen aan gaan. Als ik aan jou vraag om ongetraind een marathon te lopen, dan weet je dat dat niet gaat lukken. Dus dat gaan we ook niet aan jouw huid vragen als deze nog geen goede basisconditie heeft. Eerst energie geven, bouwstoffen en werkstoffen, dan intensieve vernieuwende behandelingen. Dit geeft het beste resultaat.

Afwisseling

Ook een kuur vergelijk ik dus vaak met de sportschool; wil je een betere conditie, dan kun je op de loopband gaan lopen. Maar als je naast lopen ook gaat fietsen, roeien, boksen, noem maar op, dan pak je het van meerdere kanten aan en zal het effect beter zijn. Dit geldt ook zo bij je huid. Wanneer we verschillende technieken met elkaar combineren, dan is het effect op de huid nóg mooier!

Alle KUUR behandelingen en trajecten zijn uniek.
De frequentie en aantal behandelingen is slechts een richtlijn en wordt voor iedereen persoonlijk op maat samengesteld. 
Het best hou je rekening met 5-6 behandelingen om de 2 weken.

Nadien is vaak een onderhoud om de 6 weken voldoende.

Voordeel kuur: 20% korting op onze Mesoestetic producten OF 1 gratis Global Eyecon behandeling.